Inbedrijfsteller Meet- en Regeltechniek

Omschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf nemen van (complexe) klimaatinstallaties van gebouwen. Je bent nauw betrokken bij het ontwerp van diverse, complexe regeltechnische installaties en bijbehorende software. Als inbedrijfsteller ben je in staat om te beoordelen of de installaties, inclusief software, daadwerkelijk kunnen ‘werken’. Je voert de nodige werkzaamheden uit om de installaties operationeel te maken volgens alle gestelde eisen.

Storingsdiensten zijn onderdeel van deze functie. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de troubleshooting m.b.t. eventuele problemen en het voordragen van goede oplossingen of voorstellen daartoe.

Vereisten

Om dit te bereiken heb je ruime kennis van en inzicht in werktuigbouwkundige installaties en je hebt kennis en ervaring met verschillende DDC besturings-systemen. Je bent in staat om opnemers te controleren en te kalibreren, softwarewijzigingen door te voeren en setpoints te wijzigen van o.a. PID regelingen.


Correcte en degelijke verslaglegging van alle werkzaamheden en bevindingen zijn ook een zeer belangrijk onderdeel van deze functie. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is daarom een vereiste.